dijous, 21 d’octubre del 2010

EMISIONS PIRATES DES DE LA TORRE DE COLLCEROLA

.
Castellano
article de http://antipatiazine.wordpress.com



Les emissions del grup Mola-Metropolitana de Audiovisuals aixafen a Ràdio Pica i Ràdio Bronka

Qui és el Grup Mola?

Mola fm va començar a emetre per fm sense llicència des de la muntanya de la Vallensana a Badalona pel Vallès. Al poc temps van deixar d'emetre i es van presentar al concurs aconseguint una llicència per emetre, però no han començat les emissions de forma regular fins al setembre de 2010 interferint el senyal de Ràdio Pica.
La freqüència que té assignada Ràdio Mola FM (Metropolitana de Audiovisuals) és el 89.4 de la fm, però no emeten per aquesta freqüència ja que actualment el 89.4 de la fm és utilitzat per Ràdio Sant Boi, Ràdio Esparreguera i Mataró Ràdio.

Ràdio Mola fm emet per una freqüència per a la qual no estan autoritzats, des de la Torre de Collserola interferint a Ràdio Pica. Mola fm disposa de llicència per emetre en dues freqüències a la fm, una pel Vallès a la ciutat de Terrassa i una altra pel nord de Girona. També tenen un canal de TV a la TDT per emetre al Vallès, aquest canal de TDT els va ser atorgat com a televisió històrica (televisió que emet des d'abans de 1995), tot i que no és cert que Mola TV hagi emès abans del 1995 , ja que la societat Mola TV SL. es va constituir el 2003.
Actualment emeten per dos canals de TDT, un que tenen assignat legalment i també pel canal 21 sense cap autorització legal.
Aquestes concessions administratives els van ser atorgades durant la primera legislatura del tripartit.
Durant els 8 anys del tripartit han rebut una quantitat escandalosa de subvencions en diferents conceptes i amb diferents fórmules de societats mercantils: Via Metropolitana de Audiovisuals, Grup Mola, Montcau Produccions, Televisions Digitals Independents ... Però tot ha anat a parar a la mateix butxaca, diferents noms d'empreses però la
mateixa seu social i administradors.

Els propietaris-socis són:
Daniel Cascales i Vilardell, empresari amb negocis d'Hostaleria a Sabadell
Víctor Vergara, enginyer de telecomunicacions que treballa per a Telefónica.
Xavier Casanovas Ribes, administrador i director de les empreses del Grup

- ¿Què amistats polítiques tenen com per saber que en el "Pla Tècnic"
hauria una concessió per al Vallès, concretament a Terrassa quan casualment per aquelles dates Mola fm tot just començava a emetre?

- ¿Què amistats tenen per emetre des de la Torre de Collserola en una
freqüència il legal?
La Torre de Collserola és titularitat de la Generalitat de Catalunya i gestionada per l'empresa Abertis-Telecom (La Caixa), actualment és l'única operadora amb el monopoli dels centres d'emissors homologats de telecomunicació, tant per ràdio com per televisió a Catalunya; això ho van aconseguir en absorbir a Mitjana Llatina-Axion (antic operador dels centres d'emissors de la Cadena Ser) també disposa d'unes plantes a l'empresa Telefónica i és des de les instal.lacions de Telefónica des de les quals s'està realitzant aquesta interferència.

La Torre de Collserola és un lloc reservat per a les empreses amb bons contactes polítics. Només amb diners no s'emet amb freqüències il.legals des de la Torre de Collserola, s'ha de comptar amb el beneplàcit de la classe política Catalana i el vistiplau de La Caixa.
En els últims anys només han deixat emetre des de la Torre de Collserola, sense tenir llicència, a ràdios vinculades al Grup Tele-Taxi en emissions en freqüències presumptament en proves.
I ara Mola fm comparteix el privilegi i ja són dos els grups mediàtics que han pogut emetre sense llicència des de la Torre de Collserola. Prova que es necessita més que diners per emetre des d'aquesta Torre de Collserola són les ràdios Intereconomía i Es-ràdio, que han intentat varies vegades emetre des de allà i no ho han aconseguit.

Davant els esdeveniments d'aquest mes de setembre, en els quals Mola fm interfereix el senyal de Ràdio Pica, només podem pensar que ERC està facilitant el treball de consolidació al dial de Mola fm abans de les pròximes eleccions al parlament de Catalunya, per tenir un grup mediàtic afí als interessos del partit.

GRUP MOLA
PLAÇA CATALUNYA, 15 - 16 - 08206 Sabadell (BARCELONA) 937457514

ADMINISTRADORS

CASANOVAS RIBES XAVIER
ADMINISTRADOR ÚNIC MOLA TV SL.
ADMINISTRADOR METROPOLITANA D'AUDIOVISUALS S.L.
ADMINISTRADOR MONTCAU PRODUCCIONS S.L.
APODERAT TELEVISIONS DIGITALS INDEPENDENTS AIE.

CASCALES VILARDELL DANIEL
ADMINISTRADOR MONTCAU PRODUCCIONS S.L.
APODERAT METROPOLITANA D'AUDIOVISUALS S.L.
APODERAT MOLA TV SL.
EX-ADMINISTRADOR ÚNIC IPERQUENO SETANTA CINC SL
EX-ADMINISTRADOR IPERQUENO SETANTA CINC S.L.

DOMINIS:
http://www.molafm.cat
http://www.montcau.cat
http://www.molatv.cat
http://www.titulars.cat

Per la llibertat d'emissió i expressió dels mitjans lliures. Prou de màfies a la FM!!!
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...