dimarts, 6 de gener del 2009

O.D.I. / AKOLLONIZER "Moon is throll / La transformació" Split Cdr

-


REF:
004ART
GRUP: O.D.I. / AKOLLONIZER
TÍTOL: Moon is throll / La transformació
ANY: 2009
SUPORT: CDr
CANÇONS:

O.D.I
01 Moon is throll

AKOLLONIZER
02 La transformació
a- Despertar
b- Traïdoria
c- Rebuig
d- Jo
e- Oblit
f- Mort




Compartit que inclou el primer treball d'Akollonizer i una nova ritualització sorollosa per part d'O.D.I., aquest últim ens presenta un tema anomenat "Moon is Throll" un homenatge al misticisme d'una de les muntanyes amb més misteri i llegendes de Catalunya, Montserrat. Primer treball amb, la que ha esdevingut el segon membre de la banda, Nayram, i primera obra 100% ritual drone. La part d'Akollonizer, titulada "La transformació" és un treball conceptual al voltant de l'obra de Kafka de mateix títol dividit en sis parts. Còctel agressiu que va des del ambient més melangiós al cyber més esbojarrat passant per l'sludge.


Split that includes the Akollonizer's first work and a new O.D.I's noisy ritual. O.D.I. presents " Moon is Throll " which homages Montserrat, one of the most mistical mountains in Catalonia, full of legends and misteries. The first work with Nayram, which has turned into the second member of the band, 100 % ritual drone. Akollonizer's part, called " La transformació " is a conceptual work about Kafka's work " The metamorphosis ". Aggressive coctel that goes from the most melancholy environment to the craziest cyber with sludge and noisy elements.

Split que incluye el primer trabajo de Akollonizer y una nueva ritualitzación ruidosa por parte de O.D.I., este último nos presenta un tema denominado "Moon is Throll" un homenaje al misticismo de una de las montañas con más misterio y leyendas de Catalunya, Montserrat. Primer trabajo con, la que se ha convertido en el segundo miembro de la banda, Nayram, y primera obra 100% ritual drone. La parte de Akollonizer, titulada "La transformació" es un trabajo conceptual alrededor de la obra de Kafka "La metamorfosis". Cóctel agresivo que va desde el ambiente más melancólico al cyber más alocado pasando por el sludge.






.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...