dimecres, 13 de juliol del 2011

Xedh – “Agujero Negro” - Mattoid Records

.

Arranca un nou segell sorollístic anomenat Mattoid Records totalment independent iamb caràcter "Fes-t'ho tu mateix" dedicat a la publicació i distribució de material sonor enfocat en les vessants extremes del Noise i del Power Electronics.
I per a començar la seva singladura no podia començar més fort i ho fa amb la reedició de:

Xedh – “Agujero Negro”

Editat per primera vegada l'any 2006, Mattoid recupera aquest exercici de Power Electronics extrem, molest, feridor i angoixant fins a dir prou.

Marcat i inspirat de principi a fi pel so de bandes dels vuitanta com Whitehouse, Xedh mostra en aquest treball el seu costat més salvatge i insà sense perdre per això el bonfer i la bona estructura. Un treball per a iniciats.

La presentació d'aquesta reedició està realitzada completament a mà en materials d'alta qualitat i acompanyat de il • lustracions de Raul Domínguez

-------------------------------------------------

Arranca un nuevo sello ruidista llamado Mattoid Records, totalmente independiente y con carácter "Hazlo tú mismo" dedicado a la publicación y distribución de material sonoro enfocado en las vertientes extremas del Noise y del PowerElectronics.
Y para empezar su singladura no podía hacerlo más fuerte y lo hace con la reedición de:

Xedh – “Agujero Negro”

Editado por primera vez en el año 2006, Mattoid recupera este ejercicio de Power Electronics extremo, molesto, hiriente yasfixiante hasta decir basta.

Marcado e inspirado de principio a fin por el sonido de bandas ochenteras como Whitehouse, Xedh muestra en este trabajo su lado más salvaje e insano sin perder por ello el buen hacer y la buena estructura. Un trabajo para iniciados.

La presentación de esta reedición está realizada completamente a mano en materiales de alta calidad y acompañado de ilustraciones de Raul Domínguez.



.

2 comentaris :

David ha dit...

Gracias por la promo!!

DR Produccions ha dit...

Res, tot el que sigui recolzar propostes com la que ofereixes sempre és un plaer!!! a més, si no ens ho fem entre nosaltres ho tenim clar!!!
Salut!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...