dijous, 13 de setembre del 2012

TRUCO ESPÁRRAGO - Fasenuova "A las puertas del ruido" CDr


Nova edició del company David de TRUCO ESPÁRRAGO
Recopilatori que repassa la trajectoria de FASENUOVA des dels seus inicis com a GOODBYE



Ernesto Avelino: "Aquest és un disc que abasta d'una ullada deu anys de la nostra trajectòria. A la selecció cohabiten des de restes arqueològiques de l'etapa en què érem Goodbye, fins recents talls d'assaigs, que són posteriors a la gravació del nostre, per ara, el darrer treball discogràfic " A la quinta hoguera" (Discos Humeantes, 2011). Són trossos de la nostra vida com a músics de local d'assaig, disposats a deixar-ho tot per tal de passar una tarda volant als comandaments de les nostres màquines. En aquest disc es destil • la part d'aquesta essència, la qual ens va guiar durant el llarg període que va des dels nostres començaments, en els dies en què ens vam proposar traspassar les portes del soroll i entrar a explorar el paisatge que hi ha de l'altre costat, com Alícia més enllà del mirall, fins avui, fins aquest moment especial en què s'edita aquest conjunt de temes, embrancats com estem en un nou enregistrament.

De l'etapa de Goodbye es rescata el tema "Europa Galante", representatiu del nostre treball experimental d'aquells dies, més pendents de la música contemporània, dels paisatges sonors, de Ràdio 2 i Ars sonora, que d'altres manifestacions musicals. No obstant això, la major part de talls pertany a l'any 2004, un moment clarament transitori en què pensem que avui es podrà apreciar la nostra condició prèvia a l'etapa de Ozonokids, ja com Fasenuova, i també el canvi i progrés que patim al final del període com Goodbye.

De la nostra era més recent hem escollit uns talls que tenen propòsits i contextos molt diferents entre si. "Ambient enmig d'un concert" és un fons utilitzat en els dos concerts que vam Primavera Club de 2010. “Hurra por el corazón de las nuevas canciones” y “Firmes, en los pabellones, con el eco” són peces de vital importància per a nosaltres, encara que no estiguin gravades amb molta qualitat, donada la seva urgència i la seva improvisada manera, ja que hi ha per ser part de proves exploratòries en recerca d'altres músiques, d'altres llindars de travessar i explorar, en el nostre obsessiu camí cap a la llibertat. Hi ha un altre track, titulat "Complete Lobo"

Com a selecció, aquest disc completa de manera parcial alguns buits que existeixen, pel que fa a edicions es refereix, en les zones d'ombra que encara pateixen moltes de les èpoques que hem travessat com músics, pràcticament aïllats del món " 

Descàrrega del pack promocional (mp3 + fulla de presentació):


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...