dissabte, 23 de febrer del 2013

TRUCO ESPÁRRAGO - Noticies / Updates

Nova edició del segell amic Truco Espárrago, aquest cop amb un treball centrat en la figura del diable i perpetrat per MATATUS.

New release by Truco Espárrago Rec., a work focused on the devil figure by MATATUS.

Nueva edición del sello amigo Truco Espárrago, esta vez un trabajo centrado en la figura del diablo y perpetrado por MATATUS.


MATATUS  "Psychedelic Apocalypse"  Cdr


La creença en el diable és tan antiga com la humanitat mateixa. En les seves diferents encarnacions, sempre se l'ha temut com a símbol del mal absolut. Sense atendre demonologías concretes, cada peça d'aquest disc fa una representació d'un dimoni, en la qual els sons descriuen la seva personalitat i atributs. Matatus els ha reconegut com a forces de l'equilibri universal, i com no podia ser d'una altra manera, els senyors de la foscor, el caos i el mal obtenen un retrat sonor horripilant, a través de la violència i la negror. Matatus desplega el seu característic estil fosc i ritual: atmosferes denses i sufocants, ressons ominosos, ritmes repetitius, erupcions de soroll avivat per grinyols digitals, acoblaments verinosos, i veus desnaturalitzades sota abrasius efectes electrònics que les converteixen en murmuris distorsionats i murmuris fantasmals.

Així, el so invoca Merihim, el dimoni de la pestilència, a Alocer, el Gran Duc de l'Infern, inductor de la immoralitat, a Adramelek, l'ambiciós i astut canceller de l'infern, a Elathan, senyor cèltic de la foscor, a The Ibwa, el carronyer de les Filipines, a Sakarabru, senyor de les tenebres africanes, a The Jahi, la demonia lasciva, a Philotanus, el sodomita, a Irvene, el gos-dimoni de les Illes Canàries, ja Jilaiya, el vampíric xuclador de sang. "Psychedodelic Apocalypse" és un disc amenaçador, agònic i tenebrós.

Info in english / info en castellano

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...