divendres, 29 de maig del 2009

FESTIVAL CAP SEMBRAT V

.
El company Arnau d'Ozono Kids ens presenta una nova edició de FESTIVAL CAP SEMBRAT que arriba a la seva cinquena edició

L’edició d’enguany del festival CAP SEMBRAT tindrà lloc aquest proper mes de juny a Barcelona ciutat. El programa d’aquesta cinquena edició - un cop més co-organitzada pel segell Ozono Kids i l’ull cec - arrencarà amb un concert de presentació amb un duet de bateries procedent de suïssa (ButterCupMetalPolish), precedits per dos dels més prominents joves improvisadors locals: Arnau Sala (Bèstia Ferida, Les Aus, Homenatges) i Rafa Romero (La Orquesta del Caballo Ganador, Homenatges) a la bateria i al saxo, respectivament.

El plat fort serà el diumenge 7 de juny a una de les naus industrials del centre d’arts visuals Hangar. Hi participaran artistes electrònics de renom internacional com ara Zbigniew Karkowski i Kasper T. Toeplitz (Le Depéupleur), ambdós veterans en l’escena de la música experimental i contemporània, així com vells coneguts de festivals com ara el LEM o el Sónar. Antoine Chessex, l’intens i terrorífic saxofonista de Monno que ja va participar a l’edició de fa dos anys, serà un altre dels ingredients d’aquesta vetllada. El programa també comptarà amb les actuacions dels Sons of Bronson (els japanoisers més castissos), Huan (el projecte en solitari d’en Víctor, guitarra dels Qa’a) i una col·laboració que promet ser explosiva entre TerrorTank i MindLoad.
Completant el cartell, tindrem a mudboy (antic membre del col·lectiu Fort Thunder, d’on van sorgir projectes com ara Lightning Bolt o Mindflayer) qui, a més de portar-nos el seu directe, també executarà una intervenció a l’espai on es cel·lebrarà el Cap Sembrat.

Paral·lelament a les activitats estrictament musicals mencionades, es podrà assistir a l’exposició del jove fotògraf barceloní Adrià Cañameras i també a un molt recomanable taller/performance (places limitades, diversió garantitzada) amb una de les figures més polèmiques en el camp de la música electrònica europea dels darrers temps: Goodiepal, un artista que no ha deixat de reinventar-se i de combatre l’esterilitat i l’homogeneïtat imperants en la música comercial amb armes tan sonades com el seu ja famós ocell mecànic. Goodiepal exposarà i escenificarà les seves teories per la renovació i sanació de la pràctica musical, allò que anomena Radical Computer Music i que l’ha portat a declarar la guerra al Conservatori Real de Dinamarca i – per extensió – a tota acadèmia de musica existent. Durant el taller, es tractaran temes com ara la notació gràfica o la
composició col·lectiva. Fent ús d’un quadern desenvolupat pel propi Goodiepal, els participants podràn aportar el seu gra de sorra a la propera composició de Goodiepal, “Mort Aux Vaches Extra Ekstra”.

Us remetem als enllaços per informació addicional sobre els artistes.

Podeu descarregar fotografies en alta resolució dels participants a:

[ http://lullcec.org/premsa/cs5 ]

Per obtenir qualsevol tipus d’informació no present a la web o en aquesta comunicació, podreu posar-vos en contacte amb Arnau Sala o Sam Roig mitjançant les seves respectives adreces de correu electrònic.

ENTRADES

2/6/2009 – 8€
7/6/2009 – 14€

Abonaments (tots els dies a excepció del taller de Goodiepal) – 20€

PROGRAMA

dimarts, 2 de juny, 21:00h

a la sala monasterio (Passeig Isabel II 4, Barcelona)

concert de presentació:

Arnau Sala, Rafa Romero duet (.bcn)

ButterCupMetalPolish (.ch)

Entrada: 8 euros

——————–

divendres, 5 de juny, 18:00 h

emplaçament secret

“Mort aux Vaches Extra Ekstra” taller/performance a càrrec de Goodiepal (.dk)

inscripcions: info@lullcec.org

12 euros (activitat no inclosa a l’abonament)

——————–

dissabte, 6 de juny, 18:30h

a l’espai Ozonokids (c/ Mare de Déu del Pilar 15, Barcelona)

inauguració

Exposició fotogràfica d’Adrià Cañameras (.bcn)

entrada gratuïta

——————–

diumenge, 7 de juny, 19:00h

a Hangar (Passatge Marquès De Santa Isabel 40, Barcelona)

Mudboy (.us)

Le Dépeupleur (Zbigniew Karkowski / Kasper T. Toeplitz) (.jp/.fr)

Antoine Chessex (.ch)

Sons of Bronson (.bcn)

Huan (.bcn)

Terrortank + Mindload (.bcn)

+ intervenció a l’espai a càrrec de Mudboy “Spriitee :Liights:”

Entrada: 14 euros

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...