dimecres, 13 de juny del 2007

CANCEL·LACIÓ DEFINITIVA DEL CONCERT DE WOLF EYES

-
La gent de Mano Dura / Sons of Bronson ens envien el següent comunicat amb la definitiva cancel·lació del seu concert amb Wolf Eyes:

Un saludo a todos
Tras varias semanas mareando la perdiz, finalmente el management de Wolf Eyes ha notificado que deben cancelar su concierto en la sala BeCool, en el que también iba a tocar Sons Of Bronson, porque éste era incompatible con las condiciones que estipulaba su contrato con el Sónar. En fin, otra vez será. Desde ya, empezamos a trabajar en la próxima edición del Mano Dura Fest y en varios conciertos de presentación del nuevo disco de Sons Of Bronson: "ManDom".
Os adjuntamos el mail que nos ha mandado la promotora del concierto, White Noise, así como la nota confirmando la cancelación mandada por la oficina de management de Wolf Eyes en Alemania.

Ánimo y vigor en el gesto. ¡Mano Dura!

NOTA WHITE NOISE:

Degut a la inclussió de l'actuació de WOLF EYES al RADAR'07, la banda i el manager dela mateixa, a instàncies de la discogràfica, han decidit CANCEL.LAR el concert del dia 15 a la sala BE COOL per motius de contractació, ja que havien estipulat amb els promotors de SONAR'07 cap aparició extra en cartell de cap festa o simil.lar, no així en un concert paral.lel, així doncs, lamento comunicar-vos aquesta noticia, esperant, tal i com m'ho han expressat directament ells a mi, que es pugui repetir en un futur no massa llunyà.

Us adjunto la nota rebuda que acredita tal cancel.lació.

gràcies pel vostre suport.

Xavier / WNO


Hi Xavier

I am very sorry to have to 100% CANCEL WOLF EYES @ Be Cool in Barcelona on 15th July.
They will not perform and they of course do not require any pick ups / hotels etc. Please notify the venue / promoters / audience that they will not be there. Please take it off the Radar / BeCool websiteIm sorry, thanks.

http://www.littlebig.org.uk/

Ned Beckett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...