dimarts, 17 de novembre del 2009

MinEvents / MACBA

.

DIJOUS 19 DE NOVEMBRE
19 h Dansa

MinEvents (a partir dels "Events" de Mercè Cunningham)
A càrrec d'estudiants participants en el taller de la Mercè Cunningham Dance Company a l'Institut del Teatre. Els MinEvents són sèries de moviments coreogràfics creades a partir de noves coreografies i de seccions i peces senceres del repertori de la Mercè Cunningham Dance Company. Pensats per ser presentats en espais no convencionals, els MinEvents estableixen un diàleg amb l'espai en què es presenten, i per tant tenen un component d'improvisació.

Musica: Pilar Subirá i Alfredo Costa Monteiro.

Atri i sales del Museu. Accés amb l'entrada al Museu. Aforament Limitat


THURSDAY, 19 NOVEMBER
19 h Dance

MinEvents (from the "Events" of Mercè Cunningham) Performed by students who’s participating in the degree of Mercè Cunningham Dance Company at the Institut del Teatre. The MinEvents are series of choreographed movements which are created from new choreographies,sections and pieces of the repertoire of Mercè Cunningham Dance Company. Intended to be presented in unconventional spaces, the MinEvents establish a dialogue with the space in which they develope, and, consequently, they have an element of improvisation.

Music: Pilar Subirá and Alfredo Costa Monteiro.

Atrium and galleries of the Museum. Access to Museum admission. Limited Capacity


JUEVES 19 DE NOVIEMBRE
19 h Danza

MinEvents (a partir de los "Events" de Mercè Cunningham)
A cargo de los estudiantes participantes en el taller de Mercè Cunningham Dance Company en el Institut del Teatre. Los MinEvents son series de movimientos coreográficos creados a partir de nuevas coreografías y de secciones y piezas enteras del repertorio de Mercè Cunningham Dance Company. Pensados para ser presentados en espacios no convencionales, los MinEvents establecen un diálogo con el espacio en qué se presentan, y por lo tanto tienen un componente de improvisación.

Musica: Pilar Subirá y Alfredo Costa Monteiro.

Atrio y salas del Museo. Acceso con la entrada al Museo. Aforo Limitado
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...