dissabte, 12 de gener del 2013

OXIMORON: Poesia + Blues (19-01-2013)

L'associació Ecos i L'Antic Forn de Vallcarca s'estrenen en el món de la poesia amb un recital el proper 19 de Gener amb OXIMIRON presentant el seu espectacle "Bluesia" i acompanyats del radicalisme poètic de LA PATILLA Y LA VISCERALIDAD.

On 19 January OXIMORON and LA PATILLA Y LA VISCERALIDAD will perform a poetry act in LAntic Forn de Vallcarca (Barcelona).
OXIMORON is presenting his show "Bluesia", poetry huged by blues music.


19-01-2013 L'Antic Forn de Vallcarca - Barcelona
C/Cambrils 10
Entrada: 3 Euros

OXIMORÓN + LA PATILLA Y LA VISCERALIDAD


OXIMORON:
Encara que el seu nom oficial veu la llum en el 2012, el grup porta treballant des del 2009 amb un vagatge de recitals, performances, exposicions picto-poètic-musicals i altres actuacions en activitats impulsades per editorials i col•lectius culturals. Compost per tres membres, Marian Raméntol, Jaume Vendrell, i Cesc Fortuny i Fabré.

“Bluesía”: Espectacle que conjumina la poesia i el blues. Els textos, foscos i arrossegats, llisquen sobre acords de blues rural. Dolor, harmòniques, laments, slide’s ... 

Although its official name is finally released in 2012, the group has been working since 2009 in several concerts, performances, exhibitions, picto-poetic-musical performances and other activities promoted by publishers and cultural groups. Composed of three members, Marian Ramentol, Jaume Vendrell and Cesc  Fortuny i Fabré.


"Bluesía": A show that combines poetry and blues. Dark and drawn texts slide on rural blues chords. Pain, harmonic, moans, slide's ...



LA PATILLA Y LA VISCERALIDAD
La Patilla i La Visceralidad és un duo poètic que integra poemes a dues veus amb textos que cadascun dels poetes que reciten des de la seva pròpia veu. Un duet que va néixer després d'unes quantes nits de deliri poètic, ebri i amorós.

La Patilla y La Visceralidad is a duo which performs poems for two voices. A duet that was born after a few nights of delirium poetic drunk and loving.

Més info:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...