dilluns, 27 de juliol del 2009

EL BUQUE MALDITO #11

.

Ja està disponible El Buque Maldito#11!

En aquesta edició ens acostem amb entrevistes i articles, a diversos països del globus terraqüi: EE.UU, Japó, Canadà, Itàlia i lògicament, Espanya.

Començant per l'apartat nacional, ens trobem amb una figura clau del cinema de gènere: Narciso Ibáñez Serrador, amb el qual vaig tenir la sort de xerrar en la VI edició del Festival de Cinema d'Alacant i que dintre de l'article Mis terrores favoritos, podreu llegir sobre aquest esdeveniment i la meva trobada amb Chicho.

Un altre dels grans, Sebastián D’Arbó, també fa acte de presència en aquesta edició amb una interessant entrevista. La nova generació de realitzadors estatals també té el seu espai, amb el curtmetratgista Sergio Morcillo, Antonio Reverte de Terror i Gens Més, i els directors de “Mallorca zombie”, on els seus 7 realitzadors, ens parlen d'aquest ambiciós projecte.

Des de Itàlia, aterren dos mítics realitzadors: Lamberto Bava, amb una extensa i exclusiva entrevista de 8 pàgines, al costat d'un article del seu clàssic “Demons”, i Luigi Cozzi, que ens parla de “Contaminación: Alien invade la tierra”, i on el nostre col·laborador Naxo Fiol, comenta el film en un interessant article.

Ja en EUA i Canadà, els amants del cinema més extrem, tenen una cita amb les entrevistes a Antonello Giallo (“Isle of the damned”), Ryan Nicholson (“Live feed”, “Gutterballs”), Robert Hall (“Laid to rest”, Almost Human FX), Brian Paulin (“Bone sickness”, “Fetus”) y Michael Raso (Camp Motion Pictures, Shock-O-Rama, Pop Cinema).

Finalment i des de Japó, vam entrevistar a Noboru Iguchi (“The machine girl”) i a Tsurisaki Kiyotaka, un adorador de la mort, que entrevistem i vam analitzar en l'article signat per David Pizarro “Visiones más allá de la muerte”.

El cinema de Tsurisaki Kiyotaka. David, repeteix, també, amb un article sobre el cinema de ciència ficció a Espanya: Spanish SF: ¿Mito o realidad?

L'apartat de Disección, on Alberto Calveres ens parla de “El resplandor”; ressenyes de Curtmetratges, Publicacions i Autòpsies, aquest últim apartat compost de 19 pàgines i més de 30 ressenyes de pel·lícules i la segona part de “Aquellos maravillosos (y sangrientos) años 90”, on vam parlar amb Jaume Balagueró, Javier Perea (Imatge D.I.A.T.H.) i la trouppe de Per La Kara, dels seus inicis a principis de la dècada passada. En total, 90 pàgines, amb portada dedicada a “Demons” i contraportada de “Laid to rest”, per tan sol 3 €.

Més info:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...