dilluns, 22 de febrer del 2010

Termotank "Exosphere" CDr

.

Termotank “Exosphere” CDr
Latinoise Records 2009


Treball editat en Cdr i en edició virtual pel netlabel latinoise. Els dos components de Termotank, Guido Flichman i Matías Brunacci, exploren en aquest treball, un meravellós corol.lari de sons hipnotitzants i onírics. De vegades molt espacials, gairebé còsmics, i en altres intimistes i una mica opressius.
El balanç continu entre aquests dos conceptes, genera en l'oient, la sensació d'estar escoltant una mica d'alçada, de profunditat gairebé mística, un veritable tractat sobre l’embolcallamenta, l'espai i la seva relació psicològica amb l'Ésser, amb el "self". Microcosmos vs macrocosmos, la seva interacció acompanyada amb una atmosfera de somni, sons freds però intensos i atraients, paisatges captivadors però asèptics com l'espai exterior.
En la versió editada en Cdr, el disseny és senzill, més que minimalista, gassiu però molt efectiu.
La breu URL del “meu espai” de la banda, fa de contacte i d'ampliació de les dades, que seguint la línia del disseny, també són breus, gairebé inexistents.
A mig camí entre el Drone i el Noise, però resumit en una forma Ambient molt sofisticada.
Es detecten alguns samplers de veus xiuxiuejades o aspres, que doten al conjunt d'aquest estat íntim del que parlàvem. L'home i l'univers.

Especialment indicat per a oïdes delicats i ments sensibles



Cesc Fortuny i Fabré Barcelona 5 de febrero de 2010
Traducció: Artilleria Pesada



.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...