dijous, 27 de maig del 2010

FESTIVAL TREMÓ 2010

.

El Grup Tremó presenta les actuacions de “A Contratempo”, “Soizu”, “Samuele Arba”,“Sudtango” i 9 artistes més que formen part de la programació del Festival Tremó 2010.



Per segon any consecutiu, la col•laboració amb l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat i la Parròquia de Sant Pere cristal•litza en la programació d'aquest any, on més d'una desena de projectes procedents de diverses zones de la península s'hi donen cita.
.

Entre ells destaca la presència de Soizu, el projecte dels bascos Iker Ormazabal, bruixot dels ambients sorollistics i Amaia Garrosa, ballarina de la exòtica disciplina nipona butoh, que amb el seu espectacle “IMPERTINENCIA” han doblegat als espectadors, i acaparat excel•lents crítiques en diversos mitjans especialitzats. Butoh, ambient, drone, noise ...

Destaca també el poeta i cantautor vingut de Sardenya, Samuele Arba, que ha recollit diversos premis i mencions a Itàlia, per entre d'altres poemaris; "Riflessioni sul fardello che ci portiamo addosso", "Viaggio in me stesso" i el llibre de relats "Historias de samuele arba".


En l'àmbit musical, destaquen els àlbums: “Una persona cualquiera” i “Un munt d’idees”, els dos junt amb el grup "i Liberi", i "canciones de samuele arba".

Un altra dels convidats al festival, serà la coral “A Contratempo”, una formació vocal a capel•la, constituïda el mes de Febrer de 2009, formada per 6 cantaires; 2 Sopranos (Doris i Maria José), 2 contralts (Àngels i Conxita), 1 tenor (Joan Manuel) i 1 baix (Jaume), tots ells amb una àmplia experiència en el món coral.
El seu repertori variat, comprèn peces que van des del Renaixement fins a la música pop actual, incloent-ne cançons populars catalanes i d'altres força conegudes, però procurant donar un "toc" de distinció en la recerca o composició d’arranjaments fora de l’habitual".


Formats a l'any 2007 per Denise Guerschanik, Nahuel Sierra Bas i Xavier Mart, “Sudtango” aposten per el sud i per els tangos, declaren rebre el seu nom per ser del sud d'Europa, del sud de Catalunya i del sud Amèrica. Amb un CD que porta per títol “Sudtango” a les esquenes i nombrosos concerts, proposen melodies clàssiques del gènere amb un toc molt personal.

FESTIVAL TREMÓ 2010 PRESENTA
Mar Olea
Dani Pous
Jaume Vendrell
Mar Veloy
Jandreu Valls
Josep Lluis Casaseca
Limat
Cristina Fortes
Eloi
A Contratempo
Soizu
Samuele Arba
Sudtango


COM ARRIBAR A MONISTROL DE MONTSERRAT

EN COTXE
Des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona o del sud de Catalunya arribareu a Monistrol pels eixos C-55 i C-58. Si veniu per l’autopista C-58 cal estar atents a la sortida de Montserrat. Si hi arribeu des del nord podeu accedir-hi pel Túnel del Cadí i l’eix C-55.
Des de Manresa i per l’Eix Transversal C-25 us trobeu comunicats amb les àrees de Girona i Lleida.
Un cop heu arribat, podeu aparcar el vehicle al a l’estació de FGC, Parc de l’Alvèrnia, a la boca del Pont Gòtic, a l’aparcament de La Mentirosa, davant la Plaça de la Font Gran, al Poliesportiu.


AMB AUTOBÚS DE LÍNIA
Des de Manresa:
http://www.atmcomarquescentrals.cat/documents/74_Horaris.pdf
http://www.atmcomarquescentrals.cat/documents/73_Horaris.pdf
http://www.atmcomarquescentrals.cat/documents/83_Horaris.pdf

Des de Barcelona:
Autocars Julià
Servei discrecional Manresa, Olesa de Montserrat i Barcelona
Per a més informació: telf. 902400080

AMB FERROCARRIL
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Línia Llobregat-Anoia R5.
Estació Monistrol-Aeri: Correspondéncia amb el funicular aeri a l’Abadía de Montserrat
Estació de Monistrol-Enllaç: Correspondéncia amb el Ferrocarril Cremallera a l’Abadia de Montserrat
Per a més informació: telf. 932051515
www.fgc.es


Des de l'Organització: Josep Lluis Casasseca, Cesc Fortuny i Fabré, Marc González, Dani Pous i Marián Raméntol, fins a cada un dels artistes que participen en aquesta segona edició del Festival Tremó, us donem les gràcies i us convidem a passar amb nosaltres un dia inoblidable.

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...