dimecres, 2 de juny del 2010

7º MOSTRA SONORA I VISUAL DE BARCELONA

.

Aquesta setmana comença la Setena Mostra Sonora i Visual de Barcelona al Convent de Sant Agustí. a celebrar els dies 3, 4 i 5 de juny de 2010.
Una mostra de treballs en l’àmbit de la creació sonora i visual amb un accent especial en l’experimentació, l’electrònica i l’ús de les noves tecnologies.
Tres jornades d’actuacions en directe, instal?lacions artístiques i videocreació. Una cartellera amb més de trenta propostes per a descobrir.

-------------------------------------------------

This week begins the 7th Mostra Sonora i Visual in Barcelona at the Convent of Saint Augusti. to 3. 4 and 5 June 2010.
An exhibition of works in the field of sound and visual creation with a special emphasis on experimentation, electronic and new technologies.
Three days of live performances, installations and video art. A schedule with over thirty proposals to discover.

-------------------------------------------------

Esta semana comienza la Setena Mostra Sonora i Visual de Barcelona en el Convent de Sant Agustí. a celebrar los días 3, 4 y 5 de junio de 2010.
Una muestra de trabajos en el ámbito de la creación sonora y visual con un acento especial en la experimentación, la electrónica y el uso de las nuevas tecnologías.
Tres jornadas de actuaciones en directo, instalaciones artísticas y videocreación. Una cartelera con más de treinta propuestas para descubrir.

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...