dissabte, 16 de març del 2013

COÀGUL + TARÁNTULAS PENTIUM (16-03-2013)

Nou ritual coagulant a Barcelona, aquest cop a Luchador Records


16-03-2013 Luchador Records (Barcelona)
C/Ferlandina 39
A les 18:00 hores
Gratuït

COÀGUL + TARÁNTULAS PENTIUM

TARÁNTULAS PENTIUM (València) 
Taràntulas Pentium és Jonathan Cremades, activista del drone, la psicodèlia, l'estupidesa i a sobre valencià. Despitat per l'actitud feixista dels seus companys de Tucàn i Siesta!, Dedica el seu temps lliure a tancar-se al local amb un munt de casios barats, bateries Yamaha de joguina i un multipistes.


COÀGUL (Barcelona) 
Coàgul és la plataforma aural que Marc O'Callaghan utilitza per acumular (coagular) determinades energies al punt espacial concret en què aquesta plataforma es manifesti, ja sigui en els propis concerts o en l'emplaçament on siguin reproduïdes les gravacions. Noise, hipnosi, electrònica salvatge i veus ritualísticas.


-----------------------------------------------

TARÁNTULAS PENTIUM (València)
Tarántulas Pentium es Jonathan Cremades, activista del drone, la psicodelia, la estupidez y encima valenciano. Despechado por la actitud fascista de sus compañeros de Tucán y Siesta!, dedica su tiempo libre a encerrarse en el local con un montón de casios baratos, baterías Yamaha de juguete y un multipistas.


COÀGUL (Barcelona) 
Coàgul es la plataforma aural que Marc O'Callaghan utiliza para acumular (coagular) determinadas energías en el punto espacial concreto en el que esta plataforma se manifieste, ya sea en los propios conciertos o en el emplazamiento en el que sean reproducidas las grabaciones. Noise, hipnosis, electrónica salvaje y voces ritualísticas. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...