dijous, 3 de juliol del 2008

EL BUQUE MALDITO 9

.

Torna l'estiu i tornem a tenir una nova edició disponible de El Buque Maldito, el nº 9!!

Com ja vam anunciar fa unes setmanes, vam començar en aquest novè nombre un especial dedicat a la dècada dels noranta sota el nom de “Aquellos maravillosos (i sangrientos) años 90”, i on estem recuperant tot allò que va néixer en aquesta època, creat a Espanya i que tant ens va agradar!! Així, que per a començar, un article sobre la pel·lícula gore “La matanza caníbal de los garrulos lisérgicos” i un parell d'entrevistes per a acompanyar el reportatge: una a Ricardo Llovo, director del film al costat del desaparegut Antonio Blanco i una altra a un dels seus protagonistes, Juanillo Esteban.

Continuant amb l'especial, vam parlar amb David Martí i Montse Ribé, sobre els inicis de DDT a principis de la dècada dels 90 i acabem aquest primer lliurament amb GORGON VIDEO!! on vam parlar amb Mike Hostench i Jesús Martí sobre la mítica botiga barcelonina.

Seguint amb els continguts del nº 9, ens endinsem en els 80 per a parlar amb tres personatges il·lustres: Jim Muro, director de la pel·lícula de CULTE “Street trash”, (a la qual li dediquem la portada), Ignasi P.Ferré, director del film català de zombies “Morbus (o bon profit), del que podeu llegir una entrevista i un article, i finalment, JULIO PEREZ TAVERNER, director de la mítica pel·lícula espanyola de caníbals “Terror caníbal”!!!

Centrant-nos ja en l'actualitat, vam parlar amb Tinieblas González sobre la seva primera pel·lícula “Àlma sin amo” i amb el curtmetratgiste català Jordi O.Romero.

Toni Benages, que ens parlarà de la segona edició del Cryptshow Festival, Hernán Sáez director al costat de Pablo Parés de “Plaga zombie” i el mític actor Giovanni Lombardo Radice.

Per a finalitzar, vam entrevistar als Polònia Brothers poc abans de la mort de John i un reportatge sobre aquests mítics bessons americans.

Autòpsies, Disección i l'article Cannibal terror, tanquen aquest nou nombre.

En total, 82 pàgines per 2.50€.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...