dilluns, 12 de febrer del 2007

AKOLLONIZER



Mai ens banyem al mateix riu. Tot flueix, res roman

Nunca nos bañamos en el mismo río. Todo fluye, nada permanece

Versión castellana


Parlar d'AKOLLONIZER, és parlar d'un erràtic viatge per Europa, vivint al carrer i dormint en betzineres i arees de servei. Un home, intenta reconstruir tendéncies emotives amb tot un reguitzell de panoràmes sónics. Mig en broma, mig de conya, AKOLLONIZER neix com una aposta per els sons més extrems i la temàtica melangiosa i rabiuda. És també un intent de plasmar emocions, salvatges i descontrolades. Atmósferes radicalment enfrontades. TechGrind?, Sludge?, Noise?, potser de tot una mica o potser res en concret. Un altre mestre de l'escola "emosoroll". El primer repte que afronta AKOLLONIZER, és un treball conceptual basat en "La Metamorfosi" de F. Kafka, on rep el suport amb les bases d'O.D.I.
AKOLLONIZER és doncs un projecte molt personal, on el seu artifex, expresa amb tota llibertat, aquells sentiments més amagats en tots nosaltres. Soroll extrem i emocions.
Al llarg de la història del pensament humà s'ha intentat definir o explicar que és la vida, en definitiva, l'existència humana. Uns han decidit fonamentar el seu discurs en qüestions temporals (suma d'instants, dimensions espai-temporals ...) les quals estan estretament unides amb qüestions de moviment (no ens banyem mai en un mateix riu, teoria del no moviment, ...) i les que, potser, han estat més acceptades i desenvolupades, les relacionades amb qüestions divines (sic) que van des de les teories d'immobilitat tipus Parmènides (El món on vivim i tot el que coneixem és producte del somni d'un ésser etern i infinit, per tant, nosaltres i la nostra vida és un somni diví) fins a les teories platòniques que han fonamentat els pilars del cristianisme (Tingues una vida dura per guanyar una fabulosa vida eterna). Des d'AKOLLONIZER, proposem un altre punt de vista: La vida és un cúmul d'experiències que et reporten uns sentiments que et fan escollir un camí o un altre; bàsicament, som un disc dur que s'ha d'omplir amb informació recollida al llarg del nostre periple vital. Amb quin objectiu?? Diví?? Potser per a reencarnar-nos en un ésser millor?? Per a trobar-nos quelcom etern i infinit?? Simplement per a facilitar-nos el viatge existencial al llarg del nostre cicle vital. Aquest és l'únic punt important per a AKOLLONIZER, els sentiments o feelings com a creadors de vida. Per aquesta raó ha nascut aquest projecte el qual pretén donar cos, en aquest cas cos sónic (si em permet l'expressió) a tots aquests sentiments (Ràbia, alegria, rauxa, depressió, indiferència, por,....) en les seves vessants més extremes. Bàsicament som una gent que ens estimem la vida i la volem gaudir tal com ve, sense cap tipus de lligam religiós o filosòfic social, simplement, tal com és. Aquesta és la línia intelectual d'AKOLLONIZER i us la intentem mostrar mitjançant la base més primitiva de la comunicació: EL SOROLL.


FOTOS - MISCEL·LÀNIA - VIDEOS

DISCOGRAFIA:

2009 "La transformació / Moon is throll" Split amb O.D.I.

CONTACTE:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...