dimarts, 21 de desembre del 2010

SOIZU




English / Castellano

Amaia Garrosa
Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat del País Basc, dirigeix el seu interès cap al guió de vídeo, la fotografia i el so. Forma part de projectes de videoart per al Centre Cultural Montehermoso a Vitoria-Gasteiz, entre els quals destaca la videodansa "Elements" que participa en la fira d'art Arco 2003.

S'estableix a Barcelona l'any 2004 i estudia amb Beatriz Ortega, Carlos Pusseto, Anna Caixach .... s'introdueix i aprofundeix en la dansa Butoh amb Rosana Barra (cía.Cuerpo Transitori), Hisako Horikawa, Tadashi Endo, Imre Thormann (Bodytaster), Carlota Ikeda (Ariadonne), Ximena Garnica (Cave-NY), Sua Urà, Itto Morita ( GooSayTen).

Actualment treballa com a professora de Butoh i és monitora de nens / es psicòtics i autistes en un centre d'educació especial de Barcelona. Canta en projectes d'improvisació vocal, forma part de l'equip tècnic del festival "Barcelona en Butoh" que se celebra anualment a Barcelona.

Iker Ormazabal
És Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la Universitat de Deusto i estudia grau mitjà de Guitarra a l'escola Jam Session de Barcelona homologada per Trinity Guildhall i Rockschool de Londres.

Com a creador musical i sonor ha participat en els grups Bleech, Factor rhesus, Atomoog, Sorkun, FFT players, La senda improvisada, Akollonizer ... Ha participat en esdeveniments nacionals com Festimad (Madrid), cicle de música experimental i netlabels a Arteleku (Donosti), Zaratafest (L'Mono, Li Larraskito) ... Com a tècnic de so ha treballat en els estudis Soundub de Barcelona en la postproducció de doblatge per a televisió (Ben10, La Zona Morta, 60 minuts ...)

A més dels seus treballs en solitari en els projectes Soizu i FFT players investiga diferents vessants de la música i experimentació sonora.




DISCOGRAFIA:

2010 "Live in Roquetes 2009" Zulo Beltzak
2010 "Rropavyeja" Afeite al Perro
2010 "Impertenencia" Artilleria Pesada / Zulo Beltzak
2011 "Bitartean" RONF Records

CONTACTE:

http://soizu.blogspot.com
zulobeltzak(at)hotmail(dot)com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...