dimarts, 31 de gener del 2012

MEN CHAK / FASENUOVA "Concierto Avanzado" - CDr




El 10 de novembre de 2011 es presentava a La Antiga Estació d'Oviedo (Astúries) el disc "Ella Està Llena de Gràcia" de Fasenuova. El cartell incloïa, a més, al "guitarrista insecte" Pedro Menchaca, àlies Men Chak. La proposta era una mica atípica: La Fase amb un set una mica més sorollista de l'habitual, i Men Chak, un guitarrista de rock progressiu, disposat a experimentar ell sol davant el públic. El concert va ser un dels moments memorables de Truco Espàrrago el 2011, motiu de més per publicar aquesta actuació a un preu més que assequible. 

Pedro Menchaca ha estat guitarrista de grups com Killing Zoe (feien post rock quan ningú sabia el que era això) o Cuac! (Deliciós pop onomatopeic), i actualment milita a Senogul (brillant formació de rock progressiu) o Colmena (una raresa de folk còsmic improvisat). Aquí es recull l'actuació íntegra de Men Chak: quatre llargs temes en què Pedro es deixa abduir per la seva pròpia música, en un viatge convuls i sempre sorprenent cap a l'abstracció sonora, fora de tota classificació possible. Utilitzant guitarra elèctrica, i-bow, Casio PT-20, melòdica, percussions i un pedal de loops, Pedro afegeix noves capes a uns paisatges sonors solipsistes, que canvien amb cada compàs. 

Fasenuova prometeren un concert especial per a la presentació de "Ella està llena de Gràcia", i així va ser."Concierto Avanzado" recull la desbocada i abrasiva recta final del seu set, amb La Fase fent ballar a un públic encantat de rebre un maltractament sorollista de xiscles, lletres surrealistes, acoblaments estridents i sons saturats. En només tres temes, Fasenuova va plantejar un intens crescendo que va esclatar en el violent zenit de "Ella Està bien", que després va deixar a la solemne i cerimonial "Ella Està Llena de Gràcia", en una interpretació colpidora i brutal. 

Men Chak / Fasenuova - Concierto Avanzado (Promo) 




"Concierto Avanzado" és un CDr amb 7 temes (61 minuts de música i so) amb portada de Pablo E. Prendes (del fanzine Nueva Escòcia) i presentat en funda de plàstic. El disc es pot aconseguir per 3 euros més despeses d'enviament escrivint al correu de Truco Espàrrego. Edició limitada de 39 còpies amb portades de color blanc, vermell, blau i verd.


Més info:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...