dijous, 22 de gener del 2009

NOVES EDICIONS ARTILLERIA PESADA

.
English / Castellano
ARTILLERIA PESADA es complau a anunciar-vos l'edició de tres noves edicions, el compartit, força anunciat, d'O.D.I. i Akollonizer, l'edicó física del segon treball de Ze Pekeño i "La puerta del Hades", edició virtual d'O.D.I.


O.D.I. / AKOLLONIZER
"Moon is throll / La transformació" CDr.


Split que inclou el primer treball d'Akollonizer i una nova ritualització sorollosa per part d'O.D.I., aquest últim ens presenta un tema anomenat "Moon is Throll" un homenatge al misticisme d'una de les muntanyes amb més misteri i llegendes de Catalunya, Montserrat. Primer treball amb, la que ha esdevingut el segon membre de la banda, Nayram, i primera obra 100% ritual drone. La part d'Akollonizer, titulada "La transformació" és un treball conceptual al voltant de l'obra de Kafka de mateix títol. Còctel agressiu que va des del ambient més melangiós al cyber més esbojarrat passant per l'sludge.

Segon treball del projecte de harsh noise experimental ZE PEKEÑO. Editat al 2008 per COMI produccions (Col·lectiu de Musics Inclasificats) en format virtual amb llicència de Creative Commons. Ara, Artilleria Pesada ho edita en format Cdr amb el layout complet. Música políticament incorrecta per a oides que sofreixen amb el que ens ofereixen dia a dia pels mitjans extirpadors del propi raciocini.

http://www.myspace.com/zpekeno

O.D.I. "La puerta del Hades" Edició virtual


Nou treball del infatigable Karkassa-O.D.I., aquest cop submergit de ple en el ritual drone que va començar a experimentar en el seu anterior treball Siddartha Experience. Aquest nou treball s'endinsa en el món de la mitologia grega i, com ja és habitual, en el cantó més sinistre. Un nou viatge pel món dels morts i la foscor conduits pel mite de Caronte i el viatge final de les ànimes. Foscor mística pels amants dels ambients llòbrecs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...