dijous, 6 de maig del 2010

.

Hallo Gallo y tienda CHANDAL presenta:

Divendres 7 de Maig, 20h. - Chandal Store (Barcelona)
MOEMLIEN + LASSER POODLE + EVA RØDBRO( visuales)

Hallo Gallo és un col.lectiu d'Amsterdam que es dedica a programar esdeveniments de música experimental a OCCII (Onafhangelijke Culturele Centrum Init = Centre Independent d'Iniciativa Cultural), un antic estable de cavalls, ara ocupat, a la porta sud de Vondelpark.

Perquè us feu una idea de per on van els trets, Hallo Gallo impulsa concerts de gent com Tomutonttu, Bad Moon Rising, Embryo, Eli Keszler, Blues Control, Tropa Macaca, Datashock, Religious knives, Gay Against You,?

----------------------------------

Hallo Gallo es un colectivo de Amsterdam que se dedica a programar eventos de música experimental en OCCII (Onafhangelijke Culturele Centrum InIt = Centro Independiente de Iniciativa Cultural), un antiguo establo de caballos, ahora ocupado, en la puerta sur de Vondelpark.

Para que os hagáis una idea de por donde van los tiros, Hallo Gallo a impulsado conciertos de gente como Tomutonttu, Bad Moon Rising, Embryo, Eli Keszler, Blues Control, Tropa Macaca, Datashock, Religious Knives, Gay Against You, ?


MOEMLIEN

Moemlien és el projecte en solitari de Hannah. Aquesta noia d'Amsterdam es dedica a explorar el potencial del cassette com a mitjà de captura i manipulació del so. Ambients càlids i oberts a base de capes d'enregistraments de camp i seqüències melòdiques propenses a la levitació. Moemlien utilitza electrònica, teclats de joguina, violoncel, veu i diversos instruments i objectes acústics.Hannah també toca amb el grup de música lliure Cotopaxi (amb Fyoelk), recentment de gira per Europa i els EUA. Hanna i Fyoelk organitzen concerts a Amsterdam per al col•lectiu Hallo Gallo.

LASER poodle

Fyoelk i Yellow Galactic Human componen el duet Laser poodle. Aquests dos xavals estan disposats a desafiar els límits de la Electrònica de ball. Utilitzen tot tipus de deixalleria electrònica i caixes de ritmes per convertir la pista de ball en sorres movedisses.

Segons ells, i sota la meva traducció (no us fieu d'aquest flitro), el seu sona "com un dolç viatge a través d'una estroboscòpica baralla de gossos". No us ho perdeu, per favor. EVA RØDBRO és una directora de cinema i fotògrafa danesa resident a Amsterdam. Treballa amb adolescents de tot el món i intenta capturar el complex estat de transició que travessen.

--------------------------------------------

MOEMLIEN

Moemlien es el proyecto en solitario de Hannah . Esta chica de Amsterdam se dedica a explorar el potencial del cassette como medio de captura y manipulación del sonido. Ambientes cálidos y abiertos a base de capas de grabaciones de campo y secuencias melódicas propensas a la levitación. Moemlien utiliza electrónica, teclados de juguete, violoncello, voz y varios instrumentos y objetos acústicos.Hannah también toca con el grupo de música libre Cotopaxi (con Fyoelk), recientemente de gira por Europa y EEUU. Hanna y Fyoelk organizan conciertos en Amsterdam para el colectivo Hallo Gallo.

LASER POODLE

Fyoelk y Yellow Galactic Human componen el duo Laser Poodle. Estos dos chavales están dispuestos a desafiar los límites de la eletrónica de baile. Utilizan todo tipo de cacharrería electrónica y cajas de ritmos para convertir la pista de baile en arenas movedizas.

Según ellos, y bajo mi traducción( no os fiéis de este flitro), lo suyo suena "como un dulce viaje a traves de una estroboscópica pelea de perros". No os lo perdáis, por favor.EVA RØDBROEva es una directora de cine y fotógrafa danesa residente en Amsterdam. Trabaja con adolescentes de todo el mundo e intenta capturar el complejo estado de transición que atraviesan.


Eva retrata la normalitat, les rutines de cada dia, els rituals ordinaris i la manera de matar el temps. A tall d'explorador o antropòloga moderna, com si es tractés d'una turista social, persegueix la imatge no sensacionalista i sense brillantor, indagant en la intimitat i la cruesa. Veurem dos vídeos seus “Fuck You Kiss Me” (2008), rodat durant els seus llargs viatges a Groenlàndia, i “I Touched Her Legs” (2009), realitzat en Brownwood, Texas.

Els tres artistes estaran de gira per tot Europa durant un temps, si no pots veure aquí igual els pilles en una altra ciutat.

més info aquí

--------------------------------------------

Eva retrata la normalidad, las rutinas de cada dia, los rituales ordinarios y la manera de matar el tiempo. A modo de exploradora o antropóloga moderna, como si se tratase de una turista social, persigue la imagen no sensacionalista y sin brillo, indagando en la intimidad y la crudeza.Veremos dos vídeos suyos Fuck You Kiss Me (2008), rodado durante sus largos viajes a Groenlandia, y I Touched Her Legs (2009), realizado en Brownwood, Texas.

Los tres artistas van a estar de gira por toda Europa durante un tiempo, si no puedes verlos aquí igual los pillas en otra ciudad. Aprieta aquí para más información.

Más info aquí

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...